آش شور شده چیکار کنم ؟ | بهترین ترفندها برای رفع شوری آش
به گزارش روبرونیوز ، آش رشته یک غذای خوشمزه که مخصوصا در هوای سرد بسیار مزه میدهد. در این غذا انواع حبوبات مثل نخود، لوبیا، عدس و غیره استفاده میشود. شما هنگام تهیه آش باید نمک کمتری به آن اضافه کنید، به دلیل اینکه هم کشک و هم رشته شور هستند و ممکن است آش شما را شور کنند. اگر این اتفاق برای شما افتاده و روش حل آن را نمیدانید، پیشنهاد میکنم تا پایان این مطلب را مطالعه کنید.
چگونه شوری آش رشته را از بین ببریم؟
علت شور شدن آش
آش رشته به دلیل داشتن رشته و کشک ممکن است شور شود. اگر شما نمک هم به آن اضافه کنید، شوری آن بیش از اندازه خواهد شد. پس حتما بعد از اضافه کردن رشته طعم آن را بچشید و مطمئن شوید اندازه است. اضافه شدن کشک که شور است را هم در نظر بگیرید و بعد نمک آن را اندازه کنید.
رفع شوری آش رشته
اضافه کردن دو تکه سیب زمینی به آش رشته باعث کاهش شوری آن میشود. سیب زمینی نمک اضافه را به خود جذب میکند و شوری را کم میکند. فقط توجه داشته باشید که زمانی که سیب زمینیها شوری را گرفتند، آنها را از آش خارج کنید تا مجدد شوری را به آش پس ندهند.
اضافه کردن به مقدار آش رشته هم روش مفید و ساده ای است. در قابلمه دیگری کمی آب جوش و سبزی بپزید و به آشتان اضافه کنید. ممکن است آشتان کمی رقیق شود، که میتوانید به آن کمی آرد اضافه کنید.
اضافه کردن کمی نوشابه به آش شور شده، شوری آن را کاهش میدهد.
اگر کشکی که تهیه کردید شور است به آن کمی خامه اضافه کنید تا شوری آن کم شود و آش شما را شورتر نکند.
روش دیگری که برای کاهش شوری آش رشته میتوانید استفاده کنید، اضافه کردن کمی شکر یا قند به آش است. فقط مقدار آن را باید کم کم اضافه کنید تا آشتان را شیرین نکند.
منبع: رضیم